Po kilku odcinkach jestem mocno zadowolony i bardziej serial mi pasuje niż "1883", który również wysoko oceniałem. Taylor Sheridan w formie. Bardzo dobra rola Fora jak również Helen Miren
1923 [Paramount+]
-
Skalpel
Wskaż do odpowiedzi - Expert

- youtube Warszawa
- Ulubiony Serial: The Sopranos
- Kontakt:
1923 [Paramount+]
"1923" to nowy spin-off serialu "Yellowstone", który opowiada historię nowego pokolenia rodziny Duttonów żyjącej na początku XX wieku. Akcja rozgrywa się w czasach Wielkiego Kryzysu i prohibicji w zachodniej, górzystej części USA, którą nawiedzają pandemie i historyczne susze.
Po kilku odcinkach jestem mocno zadowolony i bardziej serial mi pasuje niż "1883", który również wysoko oceniałem. Taylor Sheridan w formie. Bardzo dobra rola Fora jak również Helen Miren
dla fanów Yellowstone pozycja obowiązkowa ;-)
-
Nazgul
Wskaż do odpowiedzi - patron

-
seriale to moja pasja
- Ulubiony Serial: Grey's Anatomy
- Grupa: Project Haven
1923 [Paramount+]
A mnie średnio przypadł do gustu, "kombojskie" klimaty mało mnie kręcą, rozbicie na część afrykańską i amerykańską rozmyło ewentualne zaciekawienie fabułą. Ładne wizualnie (choć do Szkocji czy Szetlandów to się toto kompletnie nie umywa), ale nudne i puste. Z plusów - to już wiem, by nie brać się za Yellowstone 
Make a plan. Set a goal.
Work toward it.
But every now and then,
look around, drink it in... 'cause this is it.
It might all be gone tomorrow.
Work toward it.
But every now and then,
look around, drink it in... 'cause this is it.
It might all be gone tomorrow.
-
streamus
Wskaż do odpowiedzi
1923 [Paramount+]
Słaby serial, kalka Yellowstone dziejąca się 100 lat wcześniej. Ford i Mirren nie robią różnicy, wątek afrykański to jakaś parodia romansu. Liczyłem na jakiś powiew świeżości, coś w stylu 1883, gdzie motywem głównym było "kino drogi", a dostałem Costnera w skórze Forda z akcją w tej samej chatce
Chyba mi się już przejadło i zaczęło odbijać. Przekleństwem Sheridana jest nadmierna płodność, co przekłada się w jakość.
-
Traf
Wskaż do odpowiedzi - Techniczny

-
mało przepuszczam
- Ulubiony Serial: Gra o tron
1923 [Paramount+]
1923 [2022-2023] [Paramount+]

Opis:
Spin-off serialu "Yellowstone", który opowiada historię nowego pokolenia rodziny Duttonów żyjącej na początku XX wieku. Akcja rozgrywa się w czasach Wielkiego Kryzysu i prohibicji w zachodniej, górzystej części USA, którą nawiedzają pandemie i historyczne susze.
Produkcja: USA,
Gatunek: Western,
Obsada:
Harrison Ford ... Jacob Dutton
Helen Mirren ... Cara Dutton

Opis:
Spin-off serialu "Yellowstone", który opowiada historię nowego pokolenia rodziny Duttonów żyjącej na początku XX wieku. Akcja rozgrywa się w czasach Wielkiego Kryzysu i prohibicji w zachodniej, górzystej części USA, którą nawiedzają pandemie i historyczne susze.
Produkcja: USA,
Gatunek: Western,
Obsada:
Harrison Ford ... Jacob Dutton
Helen Mirren ... Cara Dutton
-
Skalpel

- Kontakt:
1923 [Paramount+]
Kolejny sezon w tym miesiacu w USA i nas w marcu na SkyShowtime
-
Skalpel

- Kontakt:
1923 [Paramount+]
Niestety 2 sezon strasznie słaby, zero akcji fabuła rozwleczona niemiłosiernie. Szkoda...
-
grego1980

- Ulubiony Serial: 2 i pół
1923 [Paramount+]
A mnie się podoba.
Choć jestem dopiero po 3 odcinkach pierwszego sezonu.
Ale nie bez uwag.
Nie kupuję tego podziału na trzy wątki.
Szczególnie afrykański to jakaś pomyłka.
Mam nadzieję że się gdzieś urwie.
Postać Duttona myśliwego i uciekającej panny młodej lekko komediowy. Choć jest między nimi chemia.
Fajnie zobaczyć Forda.
Choć jestem dopiero po 3 odcinkach pierwszego sezonu.
Ale nie bez uwag.
Nie kupuję tego podziału na trzy wątki.
Szczególnie afrykański to jakaś pomyłka.
Mam nadzieję że się gdzieś urwie.
Postać Duttona myśliwego i uciekającej panny młodej lekko komediowy. Choć jest między nimi chemia.
Fajnie zobaczyć Forda.
Oceń ten serial